ПОВЕЧЕ ЗА НАС

„X-RAY” са ново поколение дентални рентгенови лаборатории, оборудвани с най-съвременната апаратура за създаване на висококачествени стандартни, панорамни и 3D рентгенографии в лицево- челюстната област.

Държим на добрите резултати и доволните пациенти , ето защо Ви предлагаме:

- Комфорт и Качествено Обслужване
- Модерните ни кабинети разполагат с всички удобства, за да се чувстват пациентите ни приятно и комфортно.
- Освен уютна атмосфера, се стремим да осигурим отлично обслужване и качествени услуги.
- Работа с последно поколение апаратура
- За да предложим най- добрите условия, трябва да сме в крак с всички иновации в областта на денталната образна диагностика . Ето защо, непрекъснато инвестираме в съвременна техника.
- Разчитаме изцяло на нова генерация рентгенографски апарати, с които дозите на облъчване са сведени до минимум, а качество на дигиталния образ е в пъти по- добро, в сравнение с обикновения рентгенов филм. Модерната апаратура, с която работим позволява многократно увеличение на образа, за оптимално бърза и прецизна диагностика.
- Висококвалифициран екип
- Всеки един член от екипа ни притежава нужната квалификация, за да осигури максимално качествено обслужване и безопасност на нашите пациенти.
- Стремим се към самоусъвършенстване, поради което екипът ни редовно посещава обучения и семинари и многократно е отличаван за своята компетентност, находчивост и модерни методи на работа.

Широк спектър от услуги

Работим с над 40 диагностични програми, което ни позволява максимално бързо и точно да извършим всички видове специализирани рентгенови изследвания на зъбите, челюстите и други части на главата:
- Сегментна рентгенография
- Ортопантомография
- 3D графии
- Синуси
- Снимка на черепа
- Телерентгенография
- ТМС
- Профилна графия на черепа
- Диагностициране на кариес

Лесен достъп

Осигуряваме виртуален акаунт, чрез който Вие и Вашият зъболекар имате бърз достъп до снимките по всяко едно време, без да се налага да ги носите със себе си. Това става с парола и потребителско име, които получавате при направата на снимката. Не се колебайте да ни потърсите при нужда от рентгенови изследвания с максимална точност и високо качество на цифровите изображения. Заповядайте в нашите изцяло дигитални рентгенови центрове в Пловдив и Пазарджик - гарантираме бързо и професионално обслужване от прецизен и отзивчив екип!

ЕКИПЪТ НИ

Грижата за пациента, доброто отношение, отзивчивото и качествено обслужване са наши основни приоритети в работата!
Ето защо, екипът ни се състои само от висококвалифицирани специалисти, многократно отличавани за своите постижения в денталната медицина.
Стремим се да осигурим на пациентите комфорт, бързина, точност и не на последно място – максимална безопасност. Работим с най- съвременната апаратура, за да предложим висококачествени услуги в областта на рентгеновите изследвания.Петър Стоянов, управител, за връзка: stoyanov@x-ray.bg

Георги Чернев, рентгенов лаборант

Завършва медицински колеж в град Пловдив. С няколко годишен опит в денталната образна диагностика, продължава обучението си в специалност „Здравни грижи“, за да получат пациентите ни най- високо ниво на обслужване.


Андрей Караджов, рентгенов лаборант

Завършва медицински колеж в град Пловдив с отличен успех. Поради отличните резултати, които постига по време на обучението си, е избран за обучение в Естония, където се специализира в работата с дентални рентгенови апарати.


Младият ни и енергичен екип притежава необходимият опит и умения, за да Ви предложи професионално, бързо и качествено обслужване!